Обновяване на програмата с деинсталация

Когато се налага, преди да бъде инсталирана новата версия, програмата ПАСОСС®-Счетоводство да бъде деинсталирана (премахната) изцяло, това се прави по следния начин:

  1. В случай, че чувствате несигурност да извършите сами деинсталация/инсталация на програма ПАСОСС-Счетоводство, обадете се предварително на телефон 02 8669551, за да получите помощ и съвет.
  2. Архивирайте надеждно актуалната база данни. Както знаете, архивирането на данните е изключително важно и може да се окаже решаващо за спасяването на системата след лошо стечение на обстоятелствата.
  3. Убедете се, че добре знаете директорията, в която е инсталирана вашата програма. По подразбиране това е C:/Program files/Zen Electronics/WinPasoss, но може да е била променена. Същият път (на сегашната инсталация) ще трябва да бъде зададен по-късно при новата инсталация на програмата, за да бъдат запазени данните и да не се налага вземане на нов регистрационен ключ.
  4. Изтеглете и стартирайте Winpasoss.exe по обичайния начин.
  5. Изберете Деинсталация:
    Деинсталация на програма Счетоводство от пакет ПАСОСС
  6. Потвърдете [OK] вашият избор и изчакайте спокойно деинсталацията да завърши. Не се извежда съобщение за край, показател за това е достигането на брояча до 100%. Обикновено този процес не отнема време.
    Деинсталация на ПАСОСС-Счетоводство
  7. Стартирайте отново Winpasoss.exe и инсталирайте програмата, като внимателно следвате инструкциите.
  8. Най-важното е да зададете същата директория (вече я проверихте по-горе, т.3), в която да се инсталира програмата отново (по подразбиране C:/Program files/Zen Electronics/WinPasoss, но може и да е различна).
    Инсталация на програма Счетоводство от пакет ПАСОСС
  9. Стартирайте програма ПАСОСС-Счетоводство, проверете данните и работете спокойно.

В случай, че нещо не е наред, потърсете помощ на телефон 02 8669551, без да предприемате никакви извънредни действия.

ПАСОСС, специални условияНе забравяйте: ГАРАНЦИЯТА НА ВАШИЯ ТРУД Е АРХИВЪТ, КОЙТО НАПРАВИХТЕ В САМОТО НАЧАЛО.

Със сигурен архив в ръце можем да отстраним всяка грешка!

Коментари са забранени.